Pazar, Aralık 04, 2005

Kahrolsun Deniz Seki'nin Birliktelikler Üzerindeki Baskısı!

deniz seki yine şuh şuh yatmakta Var ama böyle bir şey, yok mu??? Bir deri bir kemik kadınları övüp övüp, onlar gibi olmak gerektiğini aşıladıktan sonra, biraz haksızlık olmuyor mu bu "balık etli" ablaya ağız suyu akıtmak?! Akademisyeni, clubberı, enteli danteli, avamı bir yana; kocam, arkadaşım, abim ve hatta kayınpederim bile bayılıyor hatuna! Nasıl oluyor da hiçbir ortak noktası bulunmayan bu insanların zevk kümelerinin kesişiminde duruyor bu kadın, anlamıyorum. Ama süper bir tez konusu olabileceğini düşünüyorum. Bir çeşit "Türk damak tadı" tüm bu insanları biraraya getiriyor olsa gerek..

Kadın kısmı da ayrı garip tabii. "Deniz Seki'ye olan beğeni"yi rakip görüp bunalıma girmek, yalnız bizim cinsimizin yapacağı bir şey, kabul ediyorum. (Bu cümlede "Deniz Seki" yerine "futbol", "otomobil", "Milla Jovovich" gibi herhangi başka bir şey de konulabilir, farketmez. Mesela ben, boyunun çok kısa olduğunu öğrenene kadar deliler gibi "Banu Güven" bunalımlarına giriyordum. Kuzusarması "hem güzel, hem akıllı" diye diye onu her gece izledikçe deliyordum ufaktan. Kısa boylu olduğunu öğrenince ne değişti diye sorarsanız, aslında bilmiyorum. Güzelliğinin ayaktayken aynı olmadığını ya da kuzusarmasının öööle "mınık mınıcık" kadınlardan hoşlanmadığını bilmek beni rahatlatıyor olabilir. :) Haklısınız, tamamen saçmalık!) Dünyanın en aklı başında hatunu, bir önceki akşam kocası "hmmm, Deniz Seki çok kilo almış ya, ne bu böyle, çok çirkin görünüyor" dediği için yemek ısmarladı sevincinden. Kayınvalidem kadının kasetini arabaya sokmayıp, alternatif olarak "Müzeyyen Senar" dinletti bize dört saatlik bir yolculuk boyunca,vesaire.. Biraz kurcalasak ne hikayeler çıkar daha. Ama derdim hikaye anlatmak değil.

Benden günah gitti, meselenin kıskançlıktan öte olduğunu fark etmeleri için buradan yetkililere sesleniyorum: Çözün bu Türk erkeğindeki Deniz Seki saplantısını, yoksa çözülen birliktelikler olacak!

6 Comments:

At 9/12/05 17:32, Anonymous Adsız said...

Şimdi bu hatunun herkesin zevk kümesinde bulunması şöyle oluyor; işte o zevk kümelerinden bu ablada iki tane var, her görenin o kümeye dalası geliyor tabii.

 
At 6/1/06 15:28, Blogger Tomek said...

Merhaba,
Bu saplantı meselesinin nesnesi, sizin örnekte Deniz Seki, ama kendileri, buzdağının su üzerinde kalan bir parçası sadece. Nitekim siz de Banu Güven'i bir başka nesne olarak sunmuşsunuz, mesela en az Banu hanım kadar dikkate değer, yine aynı kurumda spikerlik yapan, bir Esra Sert var. Yine aynı kurumdan, Defne Sarısoy var, Çağla Kubat var, yani var oğlu var :)
Daha anonim bir bakışla, sözkonusu saplantıya konu olabilecek Hülya Avşar, Sibel Can gibi profilleri de görebilirsiniz. Yani, bu şekilde düşünürsek, nasıl ki Deniz Seki -sizin deyiminizle- etrafınızdaki "birlikteliklerin üzerinde baskı yaratıyor"sa, onlar da başka birliktelikler üzerinde demoklesin kılıcı gibi sallanıyor diyebiliriz rahatlıkla :)
Bir değeri var mıdır nazarınızda bilemem ama benim önerim, biraz liberal eğilimli olacak: Bırakınız saplansınlar. Zaten atı alan üsküdarı geçmiş, ya da alan almış, satan satmış. Yok, ille de bir şeyler kahrolacaksa, o zaman "kahrolsun yasakçı zihniyet" demek isterim izninizle :)
Saygılar.

 
At 22/1/06 03:23, Anonymous Adsız said...

Tez konusu fikri fena değil aslında (:
Bu arada bir bayan olarak söylemek isterim ki severim kendilerini.
Herkes sevsin bir mahsuru yok.
Hatta bende erkeklerin beğendiği ama kadınların sürekli kulp takıp,eleştirdikleri güzellere karşı ayrı bir sempati var nedense.
Cins miyim neyim (:

 
At 25/1/06 21:12, Blogger rahel said...

tomek, sen başlığa bakma, tabii ki "bırakıyoruz saplansınlar"! :)

s1m0ne, ben de sevmiyor değilim deniz hanım kardeşimi. o tombul topak haliyle etrafta dolanması gururumu bile okşuyor. :) sadece özellikle bu hatun kişinin sorun oluşturması ilgimi çekiyor.

 
At 2/2/06 19:24, Anonymous Adsız said...

Hahay ben benimkini Jennifer Aniston`un cirkin yuzlu olduguna ikna ettim ya! Friends`in eski bolumlerini bile izleyen adam simdi en son episode`un bile yuzune bakmiyor. :))))

 
At 15/2/09 20:03, Anonymous Adsız said...

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/02/deniz-sekiye-kokoin-komplosu.html

deniz sekiye kokoin komplosu

selam selam
Milli mutabakat hükümeti Sanat-kültür ekibinde yer alan yönetmen Serdar SEKİ nin kardeşi sanatçı Deniz SEKİ ye kokoin komplosu yapıldı.

Gözlem oyuncak yönetim kurulu başkanı Demokrat parti büyükçekmece ilçe başkanı ve Küçükçekmece belediye başkan adayı olan Turan BAŞARANOĞLU na tam destek verdiğini açıkladıktan iki gün sonra kokoinden gözaltına alındı.HDCF olarak partileşme sürecimizi tamamlayamadığımızdan yerel seçimlerde HDCF yanlısı adaylara destek vereceğimizi açıklamıştık


Seki’nin işleri birer birer iptal ediliyor

Deniz Seki’nin gözaltına alınması daha önceden anlaşma yaptığı konser ve organizasyonların iptal edilmesine neden oldu. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz hafta bir bankayla reklam çekimi için yaptığı sözleşme son anda feshedildi. Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta Jasmine Court Otel’de sahne alacak olan Seki’nin yerine Sabataist Yeşim Salkım ile anlaşıldı. Seki 2001 yılında da aynı iddialarla karşı karşıya kalmıştı. İnsanların kendisine iftira attığını söyleyen Seki “Tırnaklarımla kazıyarak bu yere geldim. Bu iddialar yüzünden 4 tane işim iptal oldu. 50 bin TL zarardayım”
demişti.

Yargının kararını bekliyoruz
HDCF GENEL BAŞKAnI DOC ASLI ALBER
Gönderen ELBİSTAN TÜMENİ(Burcu GEROĞLU) zaman: 09:35

 

Yorum Gönder

<< Home